
1. طبع آن سرد و خشک است.
2. عمل قلب و کبد را آسان میکند.
3. باعث تقویت فعالیت اندام میشود.
4. برخی از املاح موجود در ذرت مانند منیزیم میتوانند گرفتگیهای عضلانی را بهبود ببخشند.
5. حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین C است که برای مقابله با بیماریها مفید است.
6. برای درمان یبوست سوپ ذرت و خوراک ذرت را در برنامه غذایی خود قرار دهید.
7. ضدبلغم است.
8. برای درمان کلسترول سوپ ذرت و ذرت آب پز به عنوان غذا میل شود.
9. کسانی که چاق هستند بهتر است روغن مصرفی آنها روغن ذرت باشد.
10. ذرت یک منبع غنی از ویتامین B1 است که در سوخت و ساز کربوهیدراتها استفاده میشود.
11. ویتامینها و آنتیاکسیدانها علاوهبر اینکه جلوی بیماریها را میگیرند، میتوانند در شادابی پوست، مو و ناخن نیز موثر باشند.
12. ذرت سرشار از ویتامین B5 است که به فعالیتهای فیزیولوژیکی در بدن کمک میکند.
13. ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان است؛ فیبر خوراکی ذرت به پایین آوردن سطح کلسترول خون کمک میکند، احتمال ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد.
14. ذرت سرشار از فیبر خوراکی است که به شما کمک میکند با مشکلات هاضمه و دستگاه گوارش مثل یبوست مقابله کنید.