آلو بخارا می تواند رادیکال های آزاد مضر را دفع کرده و فرد را در برابر بیماریهایی از قبیل آسم، آرتروز، سکتهی قلبی و سرطان محافظت کند. این نوع میوه حتی می تواند مانع پیری زودرس شود. آلوبخارا می تواند چشم را در برابر نور فرابنفش محافظت کند. آلو بخاراها این قابلیت را دارند که جذب آهن را در بدن افزایش دهند، علت این قابلیت هم وجود مقدار زیادی ویتامین C در این میوه است. آهن موجود در این ماده غذایی برای تشکیل گلبولهای قرمز خون بسیار ضرورت دارد، زیرا آهن جریان خون را در بدن بهبود میبخشد و از کمخونی پیشگیری میکند.