میثاق طب

جمع آوری اطلاعات پزشکی

میثاق طب

جمع آوری اطلاعات پزشکی

مبارزه با پارکینسون به روش طبیعی

بعد از آلزایمر، بیماری پارکینسون دومین اختلال شایعِ از بین برنده‌ی سیستم عصبی بدن محسوب می‌شود. آمار نشان می‌دهد که ۱ درصد از افراد بالای ۶۵ سال دچار این بیماری هستند. برخی تغییرات در شیوه‌ی زندگی می‌تواند مانع از پیشرفت این بیماری شود. در واقع تاثیر پارکینسون بیشتر بر روی بخشی از عقده‌های قاعده‌ای به نام توده‌ی سیاه است. عقده‌های قاعده‌ای دسته‌ای از ساختارهای مغزی هستند که از دوپامین در قالب نخستین انتقال‌دهنده‌ی عصبی خود استفاده می‌کنند. کمبود رشته‌های عصبی در این منطقه با التهاب سلول‌های مغزی و شکل‌گیری

  ادامه مطلب ...

مجتمع توریستی ، تفریحی و آبدرمانی گنو مقصد گردشگران داخلی و خارجی

 چشمه های معدنی آبگرم این روزهاپذیرای گردشگران نوروزی داخلی و خارجی در استان هرمزگان است این استان به دلیل موقعیت زمین شناسی ویژه ، منابع فراوانی از آبهای معدنی همچون آبگرم گنو ، خورگو ، خمیر، چستانه و معدونیه دارد.

ادامه مطلب ...

عواملی که قدرت و کارکرد مغز را کاهش می دهند

 شاید شنیده باشید مسایلی همانند غم، ناراحتی، استرس و افسردگی قدرت مغز را تحلیل می‌برند. حتی میزان تمرکز و حافظه کوتاه مدت را نیز تحت تاثیر خود قرار می‌دهند. در کنار اینها، موارد دیگری نیز هستند که قدرت و کارکرد مغز را تحت تاثیر خود قرار می‌دهند که باید تا حد امکان از آنها دوری کنید.

 

ادامه مطلب ...

5 دلیل برای پر خوری

 ممکن است در طی زمستان چند کیلو وزنتان اضافه شده بـاشد، بدون ایـنـکه دلیل آن را بــدانید. در واقع، لازم است کمی هم به عادات غذاییتان توجه کنید.                                                                                                                                                                    

خیلی از افـراد عـادت بـه پـرخـوری دارنـد، امـا متوجه آن نیـسـتـند. در واقع، غذا خوردن آنچنان با فعالیت های دیگر آمیخته شده است که هیچوقت زمان پرخوری کردنمان را متوجه نمی شویم.                                                                                                                                                                                                                                            
اگـر عـادت داریـد که ناآگاهانه در حال تماشای تلویزیون به خـوردن چیــپس مشغول شوید یا در سینما با وجود اینکه شام خورده اید، مشـغـول خـوردن پاپ کـرن مــی شوید یا در عـیـن سیـری دعـوت مـادرتـان را بـرای پـرس دوم قـبـول می کـنـید، خـیـلی بیـشتر از نیاز بدنتان غذا خورده اید، و می توان گفت که پرخوری کرده اید. برای اینکه بفهمید نیاز بدنتان برای غذا خوردن تا چه حد است، باید عادات غذاییتان را بررسی کنید و اینکه چه تعداد دفعه در روز و چه مقدار می خورید، و مهمتر اینکه دلیل پرخوری خود را بفهمید. پرخوری معمولا می تواند نشانه مشکلی اساسی باشد.    

ادامه مطلب ...

روش های درمان موثر دردهای مزمن ستون فقرات

 شناخت انواع دردهای مزمن پشت و درمان های موثر بر آن.

ادامه مطلب ...

١٠ خاصیت فلفل

 ١- کاپساسین ماده‌ای در فلفل است که سبب گرم بودن این گیاه می‌شود. هر چند که فلفل گیاهی گرم است، اما کاپساسین موجود در آن درواقع سبب کاهش درجه حرارت بدن می‌شود که یکی از دلایل اصلی تمایل مردم مناطق آب و هوایی گرم به مصرف زیاد فلفل محسوب می‌شود. ادامه مطلب ...

آداب استحمام

همچنین ایستاده نباید در حمام دوش گرفت زیرا بدلیل گرم بودن حمام و بالا رفتن دمای بدن، عروق و رگ ها منبسط می شوند و خون رسانی به سر انسان که بالاترین عضو بدن است کند صورت گرفته و فشار دوش و شامپو زدن در حالت ایستاده باعث ریزش مو می شود .

از ورود سرطان به بدن جلوگیری کنید

متخصص آنکولوژی، گفت: یکی از راههای که می‌تواند به پیشگیری از ابتلا به سرطان کمک کند این است که تا حد امکان لاغر باشید البته بدون آنکه زیر وزن متعادل قرار گیرید حفظ وزن مناسب یکی از مهم‌ترین اقداماتی است که می‌توان برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، بیماری‌های قلبی و دیابت انجام داد.


وی افزود: چرا که تجمع چربی در دور کمر باعث می‌شود هورمون استروژن وارد جریان خون شده و سطح هورمون‌ها را افزایش دهد در نتیجه برای بدن مضر بوده و با سرطان‌های سینه، روده بزرگ، لوزالمعده و رحم ارتباط مستقیم دارد.

این متخصص آنکولوژی گفت: حداقل 30 دقیقه در روز باید فعالیت بدنی داشت. این فعالیت‌ها خطر سرطان را کاهش می‌دهد و باعث تقویت سیستم ایمنی و سلامتی دستگاه گوارش خواهد شد.

امیری گفت: راه دیگر محدود کردن مصرف نوشیدنی‌های قنددار و غذاهای فرآوری شده مثل پیتزا، شکلات، شیرینی و سرخ‌کردنی‌ها است.

وی افزود:‌در مقابل مصرف سبزی، میوه، حبوبات و غلات خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. مصرف گوشت قرمز نیز باید محدود شود.

امیری گفت: مصرف زیاد نمک خطر سرطان معده را افزایش می‌دهد و غذاهای آماده، سس، نان حتی خوراکی‌های شیرین مثل کلوچه‌ها حاوی نمک هستند و میزان نمک در روز نباید بیشتر از 2.4 گرم باشد.

وی بر عدم مصرف سیگار و قلیان تأکید کرد و گفت: حفظ رژیم غذایی متعادل و متنوع، پرهیز از مصرف الکل، تغذیه نوزاد با شیر مادر به مدت 6 ماه و توجه به توصیه‌های پیشگیری در زمینه تغذیه و حفظ وزن مناسب از دیگر راههای پیشگیری از ابتلا به سرطان است.

قاتل سرطان شناسایی شد

دانشمندان دانشگاه آکسفورد قاتل سرطان را شناسایی کردند! دو میوه‌ای که قادر به از بین‌بردن مهاجم‌ترین نوع سرطان هستند توسط دانشمندان شناخته شدند.

گیلاس و آلبالو قادر به انهدام مهاجم‌ترین نوع سلولهای سرطان هستند. این دو میوه خطرناکترین سلول‌های سرطانی را ازبین می برند ولی جالب است بدانید کوچکترین آسیبی به سلولهای سالم مجاور وارد نمی‌کنند.


طبق گزارش محققان دو پلی فنول ( مواد شیمیایی گیاهی ) منجر به مرگ سلول‌های سرطانی می‌شوند. فنول ها ترکیبات آلی هستند که به طور خاص در میوه‌ها یافت می‌شوند.

آنتی‌اکسیدان‌های موجود در گیلاس و آلبالو و همچنین زغال‌اخته و تمشک برای درمان سرطانها بسیار مفید هستند و استفاده از این منابع طبیعی درمانی بسیار توصیه می‌شود.مزیت این روش نسبت به شیمی درمانی در این است که استفاده از این دو ماده غذایی بر خلاف شیمی ‌درمانی هیچ آسیبی به سلول‌های سالم وارد نمی کند.

دمنوشی برای کاهش ابتلا به سرطان پروستات

سرپرست تیم تحقیق مرکز سرطان موتیف واقع در فلوریدای آمریکا، اخیرا نتایج آزمایش مربوط به ارزیابی ایمنی و کارآمدی عناصر فعال در چای سبز را به منظور جلوگیری از پیشرفت سرطان پروستات در مردان منتشر کرده است.

۲۰ درصد چای سبز در کشورهای آسیایی مصرف می شود که دارای پایین ترین نرخ ابتلا به این بیماری هستند و به نظر می رسد در بین مردان آسیایی که به واسطه مهاجرت به ایالات متحده عادات غذایی اصلی خود را کنار گذاشته اند، بروز سرطان پروستات رو به افزایش است.

مطالعات آزمایشگاهی نشان داده است که مواد موجود در چای سبز موسوم به «کاتچین» مانع از رشد سلول سرطانی، جنبش و هجوم آنها شده و تحریک مرگ سلول سرطانی را به همراه دارد. کاتچین های موجود در چای سبز هم مانع از رشد تومور و کاهش روند پیشرفت آن در مدل های حیوانی شد. عنصر EGCG (اپیگالوکاتچین-۳-گالات)، فراوان ترین و محتمل ترین کاتچین یافت شده در چای سبز است که مسئولیت این تاثیرات پیشگیرانه را به عهده دارد.

محققان از کپسول حاوی پلی فنون E که ترکیبی از کاتچین های EGCG با دوز مصرفی ۲۰۰ میلی گرم با دو بار مصرف در روز بود، استفاده کردند.

محققان در طول درمان یکساله به ۴۹ مرد کپسول پلی فنون E و به ۴۸ مرد قرص دارونما داده و سپس انها را مورد مقایسه قرار دادند. محققان دریافتند افزایش قابل توجهی در میزان EGCG پلاسمای خون مردانی که پلی فنون E مصرف کرده بودند حاصل شده است. در عین حال کاهش قابل توجهی در میزان آنتی ژن خاص پروستات موسوم به PSA مشاهد شد. PSA نشانگری است که تلفیق آن با سایر عوامل پرخطر احتمال بروز سرطان پروستات را افزایش می دهد.