میثاق طب

جمع آوری اطلاعات پزشکی

میثاق طب

جمع آوری اطلاعات پزشکی

تاثیر زالو درمانی بر سلامتی

زالو دارای سه فک یا ردیف‌های ریز دندانی است؛ آن‌ها روی پوست فرد نفوذ و ترشحات ضد لخته‌ای خود را از طریق بزاق وارد بدن می‌کنند سپس به زالو‌ها اجازه داده می‌شود خون را استخراج کنند البته این مقدار خون بسیار اندک است و برای هر زالو حدود ۱۵ میلی لیتر خواهد بود.

موقعیت‌های متعددی وجود دارد که می‌توان در آن از زالو به عنوان یک گزینه درمانی استفاده کرد؛ افرادی که ممکن است از این گزینه درمانی بهره‌مند شوند شامل افراد در معرض خطرات ناشی از دیابت، افرادی دارای بیماری قلبی، افرادی که جراحی پلاستیک را انجام داده‌اند، است.

این نوع درمان برای بهبود لخته‌های خونی و رگ‌های واریسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. افرادی که کم خونی دارند، دچار لخته خون شده اند یا شریان هایشان مشکل دارند؛ کاندید مناسبی برای زالودرمانی نیستند؛ کودکان زیر ۱۸ سال و زنان باردار باید از انجام این روش درمانی خودداری کنند.

ساعت ۱۰/ افراد چگونه دچار کم خونی می‌شوند؟ / تاثیر طب سوزنی بر سلامت فرد / ادویه‌ای شگفت انگیز/ نرم تنی که بر سلامت پوست تاثیر بسزایی می‌گذارد

فواید پیاز و پیازچه

پیاز و پیازچه از پر مصرف‌ترین سبزیجات در جهان هستند. فواید بسیاری در هر لایه از این مواد غذایی پنهان شده اند، اما به لطف خواص ادرارآور، بهبود عملکرد کلیوی یکی از فواید اصلی آن‌ها محسوب می‌شود. مصرف این مواد غذایی میزان آب و نمکی که از طریق ادرار از بدن دفع می‌شوند را افزایش می‌دهد.

مطالعه‌ای که در نشریه the Journal of Medicinal Food منتشر شد، نشان داد که پیاز توانایی فعال کردن موثر عملکرد کلیه‌ها و تسهیل دفع مایعات اضافه از بدن را دارد.

از جمله فواید مصرف پیاز و پیازچه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

به عنوان یک متحد در برابر دیابت عمل کند.

گوارش را بهبود می‌بخشد.

سیستم ایمنی را تقویت می‌کند.

برخی بیماری‌های تنفسی را تسکین می‌دهد.

۱۳ خاصیت نارنگی که سلامتی شما را تضمین می‌کند

بسیاری پاییز را زیباترین فصل سال می‌دانند. اما پاییز علاوه بر زیبایی‌های غیر قابل انکارش، میوه‌های خوش رنگ و لعاب و لذیذ زیادی هم دارد که نارنگی فقط یکی از آن‌ها است. در ادامه با فواید نارنگی آشنا خواهیم شد.

۱- سرشار از مواد مغذی

نارنگی حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین‌های A و C و پتاسیم است. این میوه از آنتی اکسیدان فراوانی هم برخوردار است و از منابع فیبر خوراکی به شمار می‌رود.

۲- کاهش التهاب

نارنگی به لطف ویتامین A فراوانی که در خود دارد به از بین رفتن التهاب بدن کمک می‌کند. این میوه حاوی ویتامین C هم هست که بدن را از آنتی اکسیدان‌های زیادی بهره مند می‌کند. این آنتی اکسیدان‌ها برای کمک به بدن در مقابله با بیماری‌های التهابی و شدید حیاتی هستند. خاصیت ضد اکسایشی این مواد می‌تواند تأثیرات بلند مدتی که این مشکلات و بیماری‌ها بر بدن می‌گذارند را از بین ببرد.

۳- کاهش ریسک ابتلا به سرطان

تحقیقات علمی نشان داده این میوه تأثیر بسیار زیادی در جلوگیری از انواع سرطان‌ها دارد، چون مصرف نارنگی آسیب‌های سلولی‌ای که موجب سرطان می‌شوند را می‌تواند کاهش دهد. این میوه حاوی مقادیر زیادی ترکیبات فیتو است که از خواص ضد سرطانی برخوردارند. علاوه بر این، نارنگی از ویتامین‌هایی برخوردار است که خواص ضد اکسایشی دارند. این مواد به ویژه با جلوگیری از جهش سلول‌های نرمال و تکثیر سلول‌های سرطان زا به بدن کمک می‌کنند. نتیجه‌ی نهایی، افزایش توانایی بدن در جلوگیری از تکثیر تومور‌ها است.

۴- تقویت دستگاه ایمنی بدن

دستگاه ایمنی بدن وظایف مختلف و مهمی دارد که همگی به حفظ سلامتی ما کمک می‌کنند. دستگاه ایمنی گرچه جلوی ابتلا به بیماری‌ها را می‌گیرد، اما خود در برابر آسیب‌ها مصون نیست و باید با مصرف مواد غذایی‌ای که توانایی دفاعی آن را افزایش می‌دهند، به آن کمک کنیم.

میوه‌ی نارنگی توانایی تشخیص و نابودی عوامل بیماری زا را در دستگاه ایمنی بدن بهبود می‌بخشد و به این ترتیب، به حفظ سلامتی شما در فصل سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می‌کند. علت این مسأله احتمالاً بیوفلاونوئید‌هایی است که در میوه‌های خانواده‌ی مرکبات وجود دارند.

۵- حفظ سلامت قلب

قلب وظیفه‌ی پمپاژ خون به سرتاسر بدن را برعهده دارد. به همین دلیل حفظ سلامت قلب بسیار ضروری است تا از بروز اشکال در وظایف حیاتی آن جلوگیری شود. نارنگی می‌تواند قلب را در برابر آثار زیان بار رادیکال‌های آزاد و التهاب حفظ کند، مشکلاتی که باعث رسوب پلاک‌های آﺗﺮواﺳﻜﻠﺮوﺗﻴک و سرعت بخشیدن به این امر می‌شوند و انسداد عروق خونی را به دنبال دارند.

رادیکال‌های آزاد در شرایط طبیعی در بدن تشکیل می‌شوند، اما وقتی میزان آن‌ها از حد بگذرد، می‌توانند باعث وارد آمدن آسیب به بدن شوند. ویتامین C موجود در نارنگی ممکن است بتواند با آنتی اکسیدان‌هایی که در خود دارد به پاکسازی خون از این رادیکال‌های آزاد و بهبود گردش خون به سمت قلب و به بیرون از آن کمک کند. آنتی اکسیدان‌های فراوان موجود در این میوه به جلوگیری از اکسایش کلسترول‌های LDL هم کمک می‌کنند و به این ترتیب ریسک ابتلا به مشکلات قلبی را به میزان چشمگیری کاهش می‌دهند.

۶- کمک به تنظیم فشار خون

این میوه به دلیل پتاسیم فراوانی که در خود دارد می‌تواند به تنظیم فشار خون کمک کند. پتاسیم که یک الکترولیت کلیدی برای بدن به شمار می‌رود، تأثیر زیادی در متعادل سازی حجم خون دارد و به این ترتیب کمک می‌کند بدن آب اضافی اش را در خود ذخیره نکند. علاوه بر این، پتاسیم تأثیر گشاد کننده بر عروق خونی دارد و به این ترتیب قطر عروق را افزایش می‌دهد و حرکت خون را بهبود می‌بخشد. اما نباید در مصرف پتاسیم زیاده روی کنید و خوردن روزانه یک یا دو عدد از این میوه کفایت می‌کند.

۷- حفظ بینایی

مصرف مواد غذایی حاوی کارتنوئید‌ها و همینطور دیگر ترکیبات ضد اکسایشی برای حفظ سلامت چشم‌ها ضروری است. نارنگی هم حاوی ویتامین C است و هم ویتامین A که نوعی کارتنوئید به شمار می‌رود. مصرف ویتامین A برای کمک به جلوگیری از تباهی لکه زرد ضروری است. به علاوه، این ویتامین به تخلیه‌ی زجاجیه‌ی چشم کمک می‌کند یعنی همان بخشی از چشم به دلیل انباشت فشار می‌تواند مبتلا به آب سیاه شود.

۸- کمک به جلوگیری از دیابت

نارنگی تأثیر اغلب دیگر میوه‌ها در جلوگیری از دیابت را ندارد، اما به جای آن، با افزایش اکسایش چربی ها، تأثیری غیر مستقیم در این مسأله دارد. دیابت در دسته‌ی بیماری‌هایی قرار می‌گیرد که به آن‌ها بیماری‌های متابولیک گفته می‌شود. نقطه‌ی مشترک بسیاری از این بیماری‌ها ارتباط زیادی است که با مسأله‌ی چاقی دارند؛ بنابراین میوه‌ی نارنگی در وهله‌ی اول با کمک به کاهش ذخایر چربی بدن، احتمال بروز اختلالات انسولینی در بدن را کاهش می‌دهد و ریسک ابتلا به دیابت را کم می‌کند.

۹- بهبود زخم‌ها

نارنگی به دلیل برخورداری از ویتامین C فراوان، روند التیام زخم‌ها را بهبود و به آن سرعت می‌بخشد. این ویتامین برای تولید کلاژن در بدن ضروری است، ماده‌ای که ترکیبی کلیدی در مفصل‌ها و بسیاری از دیگر بافت‌های بدن از جمله پوست به شمار می‌رود. افزایش تولید کلاژن منجر به تسریع یافتن روند التیام زخم ها، به حداقل رسیدن جای زخم‌ها و حتی بهبودی بعد از بروز صدمه می‌شود.

۱۰- بهبود گوارش

این میوه حاوی مقادیر زیادی فیبر خوراکی است که به بهبود اجابت مزاج کمک می‌کند. به همین دلیل مصرف آن برای جلوگیری از یبوست مفید است، گرچه این میوه به تولید آنزیم‌های گوارشی هم کمک می‌کند.

۱۱- کاهش ریسک ابتلا به پوکی استخوان

این میوه به جلوگیری از ضعیف و شکننده شدن استخوان‌ها کمک می‌کند. پوکی استخوان که به معنای تحلیل تدریجی بافت استخوان با میزانی بیش از حد نرمال و کاهش تراکم بافت استخوانی است، معمولاً باعث تضعیف ساختاری بدن می‌شود.

در نتیجه، استخوان‌های بخش‌های مختلفی از بدن به ویژه در افراد مسن‌تر به راحتی دچار شکستگی می‌شوند و مشکلات فراوانی از جنبه‌ی توانایی تحرک برای فرد آسیب دیده ایجاد می‌شود. نارنگی حاوی مقادیر زیادی پتاسیم، کلسیم و منیزیم است که همگی نقش مهمی در حفظ سلامت استخوان‌ها و متعاقباً جلوگیری از شکستگی‌های استخوانی و ضعف ساختاری بدن دارند. مراقبت از استخوان‌ها برای حفظ توانایی تحرک در دوران سالمندی ضروری است.

۱۲- به تعویق انداختن پیری پوست

این میوه به دلیل داشتن ویتامین C، تأثیر به سزایی در مقابله با پیری زودرس و زوال پوست دارد. همانطور که قبلاً گفته شد، ویتامین C برای تولید کلاژن در بدن ضروری است، مسأله‌ای که به حفظ سلامت مفصل ها، پوست و بسیاری از دیگر بافت‌های بدن منجر می‌شود. مصرف منظم نارنگی می‌تواند به از بین رفتن چین و چروک‌ها کمک کند. این میوه می‌تواند به رفع کدری و بی حالی پوست که نشانه‌ی سالم نبودن پوست است هم کمک کند.

۱۳- بهبود سلامت مو‌ها

این میوه تأثیر چشمگیری در رشد مو‌ها دارد. ویتامین A موجود در نارنگی به حفظ رطوبت پوست سر و همینطور بهبود وضعیت مو‌ها کمک می‌کند. علاوه بر این، ویتامین C این میوه ممکن است کمک زیادی به تسهیل جذب آهن از مواد غذایی مصرفی ما به بدن مان کند. ماده‌ی آهن برای افزایش کیفیت مو‌ها ضروری است. نارنگی حاوی ویتامین B۱۲ هم هست که به بهبود سلامت مو‌ها و همینطور کاهش سرعت سفید شدن آن‌ها کمک می‌کند. به علاوه، این ویتامین کمک می‌کند فولیکول‌های مو در فاز رشد باقی بمانند.

منبع:روزیاتو

۸ غذایی که به درمان میگرن کمک می‌کنند

میگرن مانند میهمان ناخواسته‌ای است که بدون اطلاع قبلی می‌آید و خلاص شدن از آن دشوار است. اگر غالباً از سردرد رنج می‌برید، می‌دانید که چقدر سخت است.

 در حالی که برخی غذا‌ها وجود دارند که میگرن را تحریک می‌کنند، برخی دیگر وجود دارند که می‌توانند به شما در بروز سردرد کمک کنند.



 میگرن مانند میهمان ناخواسته‌ای است که بدون اطلاع قبلی می‌آید و خلاص شدن از آن دشوار است. اگر غالباً از سردرد رنج می‌برید، می‌دانید که چقدر سخت است. مطمئناً می‌توانید قرص‌هایی مصرف کنید یا تمرین‌هایی را انجام دهید تا درد خود را درمان کنید، اما این روش‌های درمانی موقتی هستند، به این معنی که سردرد باز هم می‌تواند برگردد.

در این مطلب ۸ ماده غذایی را که باید روزانه مصرف کنید برای از بین بردن سردرد‌ها قرار داده ایم.

۱- آووکادو

در صورت نیاز به دلایل دیگری برای دوست داشتن این میوه فوق العاده، آووکادو با میگرن نیز مبارزه می‌کند. غنی از آنتی اکسیدان‌هایی مانند لوتئین و زاکزانتین است. آووکادو نه تنها می‌تواند سردرد شدید شما را از بین ببرد، مصرف آووکادو همچنین می‌تواند از بروز سردرد جلوگیری کند.

۲- انجیر

انجیر به طور کلی برای بدن ما مفید است، اما هنگام برخورد با میگرن نیز مفید است. به گفته کارشناسان، این میوه حاوی پتاسیم است که به کاهش التهاب و دفع سردرد‌ها کمک می‌کند.

۳- ماهی سالمون

ماهی سالمون پر از اسید‌های چرب امگا ۳ و ویتامین B-۲ است. مصرف ماهی سالمون مانع از جمع شدن پلاکت‌ها می‌شود، فرایندی که مسئول سردرد‌های مکرر است. همچنین باعث کاهش التهاب می‌شود و به شما در مبارزه با میگرن کمک می‌کند.

۴- سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین نه تنها لذیذ است، بلکه به شما در مبارزه با میگرن نیز کمک می‌کند. سرشار از ویتامین C، ویتامین B۱ و پتاسیم، مصرف سیب زمینی شیرین هنگامی که دچار سردرد می‌شوید باعث کاهش درد و آرامش شما می‌شود.

۵- هندوانه و هویج
از آنجا که نوشیدن آب در هنگام ابتلا به میگرن کمک می‌کند، مصرف غذا‌هایی مانند هندوانه، هویج، خیار و کرفس نیز می‌تواند به نفع شما باشد. کمبود آب بدن یکی از دلایل اصلی سردرد است، حتما سطح آب خود را کنترل کنید.

۶- کینوا و کلم پیچ

علاوه بر تمام مزایای سلامتی دیگر، کینوا و کلم پیچ در پیشگیری از میگرن نیز مؤثر هستند. کینوآ حاوی ریبوفلاوین، منیزیم و آهن، میگرن را از بین می‌برد، در حالی که کلم امگا ۳ و فیبر دارد و این بهترین دفاع در برابر میگرن است.

۷- ماست
طبق مطالعات انجام شده، ریبوفلاوین، بخشی از ویتامین B، درمقابل میگرن مؤثر است و ماست سرشار از آن است. اگر اغلب از حملات میگرنی رنج می‌برید، ماست را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کنید.

۸- آب لیمو

آب لیمو حاوی مقدار زیادی ویتامین C است، آب لیمو فواید سلامتی زیادی دارد که یکی از آن‌ها مبارزه با میگرن است. هر وقت دچار سردرد شدید شدید، کافی است مقداری آب لیمو را در یک لیوان آب مخلوط کنید، ۲ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و این معجون جادویی را بنوشید. باعث کاهش التهاب می‌شود و باعث می‌شود در هر زمان احساس بهتری داشته باشید.

درمانی خانگی میگرن
مقداری چوب دارچین را بگیرید و آن‌ها را پودر کنید. سپس کمی آب به آن اضافه کنید، تا به یک خمیر تبدیل شود. هر زمان که حمله میگرنی داشتید، این خمیر را روی شقیقه و پیشانی خود بمالید. این روش درمانی خانگی میگرن را کاهش می‌دهد و درد را تسکین می‌بخشد. خمیر را بعد از ۲۵-۳۰ دقیقه بشویید.

منبع : برنا

مردم مراقب پیامک‌های جعلی رمز پویا باشند


بانک مرکزی اعلام کرد: هموطنان نسبت به دریافت پیامک‌های جعلی رمز پویا مراقب باشند.

مردم مراقب پیامک‌های جعلی رمز پویا باشند در پی شروع مرحله اطلاع‌رسانی و اقدام مشتریان بانکی برای اخذ رمز پویا، روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به اطلاع می‌رساند هموطنان عزیز نسبت به دریافت پیامک‌های جعلی نظیر مراقب باشند.

در همین زمینه به آگاهی می‌رساند به‌منظور جلوگیری از هرگونه فیشینگ و وقوع کلاهبرداری‌های اینترنتی در حساب‌های بانکی، مراجعه به سایت بانک‌ها و موسسات اعتباری و همچنین سایت بانک مرکزی، صحیح‌ترین روش برای اطلاع از فعال‌سازی رمز پویا است.

نمونه پیامک جعلی رمز پویا

مردم مراقب پیامک‌های جعلی رمز پویا باشند

 

نتایج شگفت انگیز مصرف روزانه زنجبیل

گیاه زنجبیل با داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی در بهبود بسیاری از بیماری‌ها موثر است.

  گیاه زنجبیلکه از مناطق بومی آسیا می‌روید و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتری می‌باشد در در درمان بسیاری از بیماری‌ها نقش مفیدی ایفا می‌کند. گیاه زنجبیل تشکیل شده از مواد مغذی قوی مانند: کربوهیدارت ها، قند، فیبر، انواع مختلف ویتامین ها، مواد معدنی است. از آن جایی که طبع زنجبیل گرم است مصرف آن برای افراد با مزاج سرد پیشنهاد می‌شود. به همین منظور در این گزارش به ارائه فواید گیاه زنجبیل پرداخته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.
 
نتایج شگفت انگیز مصرف روزانه زنجبیل

مقاوم در برابر سلول‌های سرطانی
یکی از موثرترین کاربرد‌های زنجبیل نابود کردن سلول‌های سرطانی است که بسیار قوی‌تر از دارو‌های بهبود بیماری سرطان عمل می‌کند. مصرف ساقه زیرزمینی زنجبیل به کاهش التهاب در روده بزرگ و کوچک در جهت کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ موثر است.

کاهش عفونت
جینجرول‌ها از جمله ترکیباتی در زنجبیل هستند که به منظور مقابله با بیماری‌های التهاب آور و کاهش درد و ورم عضلانی، کاهش وزن، آلزایمر و دیابت نقش موثری ایفا می‌کنند.
 
بهبود روند متابولیسم با زنجبیل برای لاغری
گیاه زنجبیل نقش به سزایی در سوزاندن کالری‌های اضافی و تاثیر زیادی بر افزایش متابولیسم بدن دارد. برای این منظور می‌توانید یک تکه کوچک از زنجبیل را درون یک کاسه ماست کم چرب رنده کرده و بعد از صرف هر وعده غذایی مصرف کنید.

آرام بخش درد درمان
اگر دچار دندان درد شدیدی شدید حتما یک تکه از زنجبیل خام را روی لثه‌های خود بمالید چرا که این کار درد شما را به طور کامل در مدت زمان کوتاه بهبود می‌بخشد.

تسکین گلودرد
با جوشاندن چند برش زنجبیل، عسل و آب لیمو از شر سرفه، گرفتگی بینی و گلو درد رها شوید.

بهبود میگرن
ترکیب زنجبیل، نعناع و فلفل کاین برای افراد مبتلا به میگرن توصیه می‌شود. برای انجام این کار چند برش زنجبیل را با یک قاشق چایخوری نعناع  خشک شده و کمی فلفل کاین ترکیب کرده و پس از جوشاندن میل کنید.
نتایج شگفت انگیز مصرف روزانه زنجبیل

بهبود گوارش
زنجبیل یکی از بهترین دارو‌های گیاهی برای درمان مشکلات گوارشی همانند التهاب معده، سوء هاضمه، ناراحتی معده و ریفلاکس است. مصرف زنجبیل باعث افزایش تولید بزاق و راحت‌تر کردن هضم غذا می‌شود. اگر از مشکل اسید معده رنج می‌برند می‌توانید بین وعده‌های غذایی خود از زنجبیل استفاده کنید درد و ورم شدید معده خود را با چند برش زنجبیل جوشانده را به همراه عسل مصرف کنید.

پیشگیری از بیماری صبحگاهی
با مشورت پزشک خود می‌توانید قرص‌های زنجبیل را به منظور کاهش تهوع و استفراغ جایگزین دارو‌های شیمیایی کنید.

تثبیت سطوح گلوکز
برای کاهش قند خون یک لیوان آب زنجبیل را به منظور عادی سازی سطح گلوکز هنگام صبح بنوشید.

درد‌های عضلانی
یکی از موثرترین دارو‌ها برای کاهش درد و آسیب عضلانی استفاده از زنجبیل است. برای تسکین درد ها، خمیر زنجبیل را با زردچوبه ترکیب کرده و روی ناحیه تحت تاثیر بمالید.

پیشگیری از تهوع پس از عمل جراحی
به صورت علمی مشخص شده است که جویدن یک تکه زنجبیل در پیشگیری از تهوع و استفراغ پس از عمل جراحی، به ویژه جراحی‌های زنانه موثر است.

تاثیر زنجبیل در کاهش وزن افراد
چربی دور شکم از تغییرات هورمونی، پرخوری، کمبود انرژی برای انجام تمرینات ورزشی به وجود می‌آید و اگر دوست دارید شکمی شش تکه داشته باشید زنجبیل برای لاغری و سوزاندن چربی‌های دور شکم تاثیر فوق العاده‌ای دارد چرا که مصرف زنجبیل باعث کاهش سطح هورمون لپتین و قند خون شما می‌شود و مانند یک سیگنال قوی در بدن هنگام ایجاد چربی پیام بسته شدن اشتها را به ذهن منتقل می‌کند و فرد دیگر احساس گرسنگی ندارد که این هورمون را به اسم هورمون سیری هم می‌شناسند.
 
اگر دچار دیابت و سنگ صفرا هستید و به مصرف داروی آسپرین می‌پردازید قبل از استفاده این گیاه با پزشک خود مشورت کنید چرا که عواقب ناشی از آن ممکن است شما را دچار اسهال یا سوزش خفیف معده کند.

در مان شوره
یکی از بهترین ویژگی‌های زنجبیل خواص ضد عفونی کننده آن برای درمان شوره سر است. از مخلوط زنجبیل رنده شده با آب می‌توانید به صورت اسپری بر روی پوست سر استفاده کنید.

کودکان، سالمندان، افراد تب‌دار، زنان باردار و زنان شیرده نباید از زنجبیل استفاده کنند.

پخت غذا با شعله کم از آلزایمر پیش گیری می‌کند!

تحقیقات نشان می‌دهد خوردن غذا‌هایی که با حرارت بالا طبخ شده‌اند، خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش می‌دهد؛‌ پخت غذا با حرارت بالا باعث افزایش تشکیل ترکیباتی موسوم به گلیکوزیله پیشرفته (AGEs) می‌شود؛ این ترکیبات گروهی از ترکیبات شامل شکر، پروتئین و سایر مولکول‌های بزرگ هستند،‌ محصولات نهایی گلیکوزیله پیشرفته (AGEs)، از طریق برخی مکانیسم‌ها شامل افزایش التهاب و فشار اکسایشی، خطر ابتلاء به بیماری‌های مزمن مانند آلزایمر را افزایش می‌دهند.

معجزه مصرف خرما در روز

خرما میوه درخت نخل است که در آب و هوای گرمسیری رشد می‌کند؛ فواید تغذیه‌ای خرما چشمگیر هستند، تنها یک وعده ۳.۵ اونسی (۱۰۰ گرم) از آن می‌تواند حدود ۲۰ درصد از نیاز روزانه انسان به پتاسیم را به همراه ۷ گرم فیبر، ۲ گرم پروتئین، و چندین نوع از آنتی اکسیدان‌ها تامین کند. همچنین، خرما منبع خوبی برای مس، منگنز، ویتامین B۶، منیزیوم و آهن است،‌ تنوع خرما شگفت انگیز است و بیش از ۳ هزار نوع از این میوه در سراسر جهان یافت می‌شود.

چرا باید در دوران بارداری مکمل خورد؟/روشی غلط در پخت غذا که فراموشی به همراه دارد/معجزه مصرف خرما در روز


چند راهکار برای پیشگیری از آلزایمر

آلزایمر بیماری است که اغلب سالمندان را درگیر می‌کند، برای پیشگیری از این بیماری راهکارهایی وجود دارد که با استفاده از آنها می‌توان از این بیماری جان سالم به در برد؛ مطالعه را به قصد آموختن و به خاطر سپردن انجام دهید، این کار فعالیت عصبی مغز را بیشتر کرده و مغز را به چالش می‌کشد؛ سه بار در هفته پیاده روی کنید، سی دقیقه با سرعت متوسط تا تند راه بروید و گردش خون مغز را بهبود بخشید، ویتامین E آنتی اکسیدانی است که باعث بهبود عملکرد مغز می‌شود، ویتامین B۱۲ به داشتن حافظه بهتر شما کمک می‌کند، مصرف امگا ۳ از روند پیرشدن مغز می‌کاهد همچنین مویز خوب مصرف کنید.

عوارض مصرف زیاد مواد نشاسته‌ای!

بسیاری از افراد به دلایل مختلفی مواد نشاسته‌ای مصرف می‌کنند که برای بدنشان مضرات زیادی به همراه خواهد داشت؛ از این رو پزشکان توصیه می‌کنند در مصرف مواد نشاسته‌ای نهایت توجه را داشته باشید؛ باقی ماندن مواد نشاسته‌ای در معده باعث نفخ و تولید گاز می‌شود و هضم و جذب مواد غذایی را به تاخیر می‌اندازد همچنین سبب یبوست می‌شود؛  گندم، ذرت و سیب زمینی از جمله گیاهانی هستند که نشاسته فراوانی در آن‌ها وجود دارد.