گوجه فرنگی
ترکیبات: گوجه فرنگی حاوی آنتی اکسیدان لایکوپین است.
خواص غذایی: دستگاه ایمنی بدن را تقویت می کند و خطر برخی از سرطان ها، مانند سرطان های پروستات، ریه و معده را کاهش می دهد.
بهترین روش مصرف: گوجه فرنگی پخته، لایکوپین بیشتری دارد. همچنین گوجه فرنگی کنسرو شده و سس گوجه فرنگی بیشتر از گوجه فرنگی تازه لایکوپین دارد.
تخم مرغ
ترکیبات: تخم مرغ سرشار از کولین، پروتئین، کاراتینوئیدهای لوتین و زاکسانتین است.
خواص غذایی: کولین تخم مرغ به حفظ حافظه در دوران پیری کمک می کند. کاراتینوئیدها نیز از ابتلا به آب مروارید و کوری چشم جلوگیری می کند.
بهترین روش مصرف: شما می توانید به صورت آب پز، سفت پز، نیمرو و املت استفاده کنید و از آغشته کردن زیاد تخم مرغ با روغن و کره خودداری کنید.
پیاز
ترکیبات: پیاز سرشار از ویتامین ((ث)) و آنتی اکسیدان کوئرستین و سولفور است.
خواص غذایی: پیاز باعث بدبو شدن دهان می شود، اما به مهار بسیاری از بیماری های تنفسی همچون آسم و دیگر بیماری های التهابی کمک میکند. سطح کلسترول خون یا همان((HDL)) را افزایش می دهد و از سلول ها در برابر سرطان محافظت می کند.
بهترین روش مصرف: آن را به صورت خام به همراه سالاد یا ساندویچ مصرف کنید.
لوبیا
ترکیبات: لوبیا سرشار از فیبر قابل حل است.
خواص غذایی: فیبر، دستگاه گوارش را سالم نگه می دارد، از ابتلا به سرطان روده بزرگ و دیابت پیشگیری می کند و قند خون را کاهش می دهد.
بهترین روش مصرف: آن را به صورت تازه، خشک و کنسرو شده مصرف کنید.
گردو
ترکیبات: میزان اسید چرب امگا3 در یک مشت گردو با 100 گرم ماهی آزاد برابر است.
خواص غذایی: امگا3 به رقیق شدن لخته های خون کمک کرده، از التهاب مفاصل و افسردگی جلوگیری می کند.
بهترین روش مصرف: خام به همراه سالاد.
لیموترش
ترکیبات: لیوترش سرشار از ((ث)) است.
خواص غذایی: به بدن کمک می کند تا در برابر عفونت ها از خود دفاع کند و همچنین باکتریها را از بین برده و زخم های دهان و گلو را خوب می کند.
بهترین روش مصرف: چکاندن لیموترش در یک لیوان آب یا به شکل چاشنی در سس و سالاد.
سویا
ترکیبات: سویا حاوی هرمون ازوفلاون است.
خواص غذایی: کاهش سطح کلسترول خون و در نتیجه پایین آمدن فشار خون و جلوگیری از حمله های قلبی.
بهترین روش مصرف: سویا را می توان با سس سویا، لیموترش یا سبزی سرخ کرده خورد.
گوجه فرنگی
ترکیبات: گوجه فرنگی حاوی آنتی اکسیدان لایکوپین است.
خواص غذایی: دستگاه ایمنی بدن را تقویت می کند و خطر برخی از سرطان ها، مانند سرطان های پروستات، ریه و معده را کاهش می دهد.
بهترین روش مصرف: گوجه فرنگی پخته، لایکوپین بیشتری دارد. همچنین گوجه فرنگی کنسرو شده و سس گوجه فرنگی بیشتر از گوجه فرنگی تازه لایکوپین دارد.
تخم مرغ
ترکیبات: تخم مرغ سرشار از کولین، پروتئین، کاراتینوئیدهای لوتین و زاکسانتین است.
خواص غذایی: کولین تخم مرغ به حفظ حافظه در دوران پیری کمک می کند. کاراتینوئیدها نیز از ابتلا به آب مروارید و کوری چشم جلوگیری می کند.
بهترین روش مصرف: شما می توانید به صورت آب پز، سفت پز، نیمرو و املت استفاده کنید و از آغشته کردن زیاد تخم مرغ با روغن و کره خودداری کنید.
پیاز
ترکیبات: پیاز سرشار از ویتامین ((ث)) و آنتی اکسیدان کوئرستین و سولفور است.
خواص غذایی: پیاز باعث بدبو شدن دهان می شود، اما به مهار بسیاری از بیماری های تنفسی همچون آسم و دیگر بیماری های التهابی کمک میکند. سطح کلسترول خون یا همان((HDL)) را افزایش می دهد و از سلول ها در برابر سرطان محافظت می کند.
بهترین روش مصرف: آن را به صورت خام به همراه سالاد یا ساندویچ مصرف کنید.
لوبیا
ترکیبات: لوبیا سرشار از فیبر قابل حل است.
خواص غذایی: فیبر، دستگاه گوارش را سالم نگه می دارد، از ابتلا به سرطان روده بزرگ و دیابت پیشگیری می کند و قند خون را کاهش می دهد.
بهترین روش مصرف: آن را به صورت تازه، خشک و کنسرو شده مصرف کنید.
گردو
ترکیبات: میزان اسید چرب امگا3 در یک مشت گردو با 100 گرم ماهی آزاد برابر است.
خواص غذایی: امگا3 به رقیق شدن لخته های خون کمک کرده، از التهاب مفاصل و افسردگی جلوگیری می کند.
بهترین روش مصرف: خام به همراه سالاد.
لیموترش
ترکیبات: لیوترش سرشار از ((ث)) است.
خواص غذایی: به بدن کمک می کند تا در برابر عفونت ها از خود دفاع کند و همچنین باکتریها را از بین برده و زخم های دهان و گلو را خوب می کند.
بهترین روش مصرف: چکاندن لیموترش در یک لیوان آب یا به شکل چاشنی در سس و سالاد.
سویا
ترکیبات: سویا حاوی هرمون ازوفلاون است.
خواص غذایی: کاهش سطح کلسترول خون و در نتیجه پایین آمدن فشار خون و جلوگیری از حمله های قلبی.
بهترین روش مصرف: سویا را می توان با سس سویا، لیموترش یا سبزی سرخ کرده خورد.
گریپ فروت و لثه
نتایج پژوهش ها نشان می دهد که خوردن گریپ فروت از ابتلا به بیماری های لثه جلوگیری کرده و آن را درمان می کند. محققان به تازگی دریافته اند که اگر افراد مبتلا به اختلالات لثه، روزی 2 نوبت گریپ فروت بخورند، میزان خونریزی لثه هایشان کاهش محسوسی می یابد.
آنها معتقدند که این تاثیر گریپ فروت به سبب افزایش مقادیر ویتامین ((ث)) در عروق است. این ویتامین درتسهیل و تسریع بهبودی زخم ها نقش به سزایی دارد. گفتنی است که کشیدن سیگار، یکی از علل مهم ابتلا به بیماری لثه است.
خواص ماسک ها
آب پیاز: از بین بردن لکه های پوست.
روغن کرچک،خیار،روغن ماهی، آب پیاز،عسل: از بین برنده ی چین و چروک پوست
دوغ، ماست، سفیده ی تخم مرغ ، لیموترش ، سرکه: پاک و خشک کننده پوست.
کائولن ، گل سرشوی: کاهش چربی پوست و بستن منافذ
انگور، ماست، لیموترش،سفیده تخم مرغ،شیر،سیب زمینی: روشن کننده و تنظیم کننده چربی پوست.
خیار،کدو،توت فرنگی،انگورسیاه،توت قرمز،کرفس،کلم،انگور،سیب،گلابی،هلو: نرم کننده و کاهش دهنده چربی
مرکبات،آب جعفری: تنظیم کننده رنگ و ضدعفونی کننده پوست.
سیب
ترکیبات: سیب سرشار از چند آنتی اکسیدان قوی، به ویژه کوئرستین ومقادیر زیادی فیبر قابل حل است و از لخته شدن و ابتلا به سرطان خون جلوگیری می کند. این فیبر کمک می کند تا کلسترول خون کاهش یابد و سموم سرطان زا از خون خارج شود.
بهترین روش خوردن: سیب را خام و با پوست بخورید، زیرا حاوی کوئرستین است.
خواص سیب
· عفونت ها را از بین می برد و در واقع نوعی پنی سیلین طبیعی است.
· یبوست و اسهال را درمان می کند. افرادی که یبوست دارند سیب تنوری شده یا پخته شده در فر را یک عدد صبح و یک عدد شب بخورند. افرادی که اسهال دارند باید سیب را رنده کنند و بگذارند چند ساعت بماند تا رنگش تغییر کند و تیره شود (پکتین موجود در آن اکسید شود) و بعد آن را بخورند.
· آب سیب تازه، سموم بدن را دفع می کند و برای اطفال، خیلی مفید است.
· درجه تب را پایین می آورد و گلودرد را بهبود می بخشد.
· به سبب خاصیت دفع اسید اوریک، برای درمان بیماری نقرس، آرتروز و رماتیسم بسیار مفید است.
· مصرف حداقل 3 عدد سیب در روز، خطر مرگ و بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
· بافت گیاهی سیب، خطر مرگ بر اثر گرفتگی رگ های بدن را تا 14% کاهش می دهد.
· مالیدن مقداری سیب روی محل گزیدگی نیش عقرب یا زنبور به بهبود آن کمک می کند.