گوجه فرنگی
ترکیبات: گوجه فرنگی حاوی آنتی اکسیدان لایکوپین است.
خواص غذایی: دستگاه ایمنی بدن را تقویت می کند و خطر برخی از سرطان ها، مانند سرطان های پروستات، ریه و معده را کاهش می دهد.
بهترین روش مصرف: گوجه فرنگی پخته، لایکوپین بیشتری دارد. همچنین گوجه فرنگی کنسرو شده و سس گوجه فرنگی بیشتر از گوجه فرنگی تازه لایکوپین دارد.
تخم مرغ
ترکیبات: تخم مرغ سرشار از کولین، پروتئین، کاراتینوئیدهای لوتین و زاکسانتین است.
خواص غذایی: کولین تخم مرغ به حفظ حافظه در دوران پیری کمک می کند. کاراتینوئیدها نیز از ابتلا به آب مروارید و کوری چشم جلوگیری می کند.
بهترین روش مصرف: شما می توانید به صورت آب پز، سفت پز، نیمرو و املت استفاده کنید و از آغشته کردن زیاد تخم مرغ با روغن و کره خودداری کنید.
پیاز
ترکیبات: پیاز سرشار از ویتامین ((ث)) و آنتی اکسیدان کوئرستین و سولفور است.
خواص غذایی: پیاز باعث بدبو شدن دهان می شود، اما به مهار بسیاری از بیماری های تنفسی همچون آسم و دیگر بیماری های التهابی کمک میکند. سطح کلسترول خون یا همان((HDL)) را افزایش می دهد و از سلول ها در برابر سرطان محافظت می کند.
بهترین روش مصرف: آن را به صورت خام به همراه سالاد یا ساندویچ مصرف کنید.
لوبیا
ترکیبات: لوبیا سرشار از فیبر قابل حل است.
خواص غذایی: فیبر، دستگاه گوارش را سالم نگه می دارد، از ابتلا به سرطان روده بزرگ و دیابت پیشگیری می کند و قند خون را کاهش می دهد.
بهترین روش مصرف: آن را به صورت تازه، خشک و کنسرو شده مصرف کنید.
گردو
ترکیبات: میزان اسید چرب امگا3 در یک مشت گردو با 100 گرم ماهی آزاد برابر است.
خواص غذایی: امگا3 به رقیق شدن لخته های خون کمک کرده، از التهاب مفاصل و افسردگی جلوگیری می کند.
بهترین روش مصرف: خام به همراه سالاد.
لیموترش
ترکیبات: لیوترش سرشار از ((ث)) است.
خواص غذایی: به بدن کمک می کند تا در برابر عفونت ها از خود دفاع کند و همچنین باکتریها را از بین برده و زخم های دهان و گلو را خوب می کند.
بهترین روش مصرف: چکاندن لیموترش در یک لیوان آب یا به شکل چاشنی در سس و سالاد.
سویا
ترکیبات: سویا حاوی هرمون ازوفلاون است.
خواص غذایی: کاهش سطح کلسترول خون و در نتیجه پایین آمدن فشار خون و جلوگیری از حمله های قلبی.
بهترین روش مصرف: سویا را می توان با سس سویا، لیموترش یا سبزی سرخ کرده خورد.