میثاق طب

جمع آوری اطلاعات پزشکی

میثاق طب

جمع آوری اطلاعات پزشکی

  ؛ این ۶ سبزی را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید تا طعم سلامت را هر روز بچشید.


1. کلم ‌پیچ
کلم‌پیچ سبزی‌ای بسیار غنی حاوی مقادیری ویتامین A، C و K است. کلم پیچ حاوی مقادیر بالایی انرژی می باشد و دارای آب فراوان و فیبر بالایی است. ویتامین‌های گروه B مخصوصا ویتامین 1B و 3B که در متابولیسم انرژی و سیستم عصبی نقش مهمی ‌برعهده دارند به وفور در کلم پیچ یافت می‌شوند. لیگمین موجود در کلم پیچ به عنوان یک استروژن گیاهی عمل می‌کند و به خصوص برای سلامت قلب زنانی که در سنین یائسگی هستند، بسیار مفید است.

ادامه مطلب ...

از این بمب های ویتامینی غافل نشوید!

  میوه ها و سبزیجات سرشار از انواع مختلفی آنتی اکسیدان ها هستند که ما را از ابتلا به بسیاری از بیماری های خطرناک و حتی پیری محافظت می کند. شاید کمتر کسی باور کند که این دسته از مواد غذایی سرشار از داروهایی هستند که در هیچ داروخانه ای یافت نمی شود. در این مقاله تنها به چند مورد از آنها اشاره می کنیم.


کشمش
فنول هایی که در میوه ها یافت می شود، فعالیت های آنتی اکسیدانی دارند و از تخریب های سلولی که در بدن رخ می دهند و پایه ای اکسیژنی دارند جلوگیری می نمایند.
فلاونولزی (نوعی از فنول که از خانواده فلاونوئید می باشد) در کشمش وجود دارد و طی فرایند تبدیل انگور به کشمش کمتر می شود. اگرچه خیلی کم از خواص بروم شنیده ایم، اما باید بدانیم که بروم ماده معدنی است که رابطه ای مستقیم با سلامتی دارد و در سلامت استخوان زنان نقش عمده ای ایفا می کند. بروم ماده ای است که برای تبدیل استروژن و ویتامین D به شکل های فعال آنها، مورد نیاز است. بعد از یائسگی در زنان میزان استروژن کاهش می یابد و باعث حساس شدن استخوان ها می گردد تا آنجا که هورمون پاراتیروئید دستور به برداشت کلسیم از استخوان را می دهد.

ادامه مطلب ...

سرطان با این روغن خوراکی میانه خوبی ندارد

، علاوه بر آنکه روغن زیتون خواص عظیم و فوق العاده ای برای سلامتی و زیبایی دارد میتوان آن را در وعده های غذایی نیز استفاده کرد.

آلزایمر و سرطان دو بیماری شایع این روزها را می‌توان به راحتی با مصرف این روغن مهار کرد. می‌توان از طریق پخت غذاها و چاشنی سالاد روغن زیتون را در رژیم های غذایی خود گنجاند.

هیپوکامپ بخشی از مغزمی‌باشد که وظیفه هیپوکامپ اولین قسمتی است که تحت تأثیر بیماری آلزایمر قرار می‌گیرد.

اما با توجه به مطالعات جدید ترکیب روغن زیتون می‌تواند با حذف پروتئین های سمی از مشکلات حافظه پیشگیری کند.

دیگر خواص فوق العاده روغن زیتون عبارتست از آنتی اکسیدان های موجود در روغن زیتون باعث قوی شدن سیستم ایمنی بدن می‌گردد.

مصرف منظم روغن زیتون می‌تواند خطر بیماری قلبی را تا 41درصد کاهش دهد.

روغن زیتون می‌تواند بالا بردن سرعت چربی سوزی به کاهش وزن افراد کمک ویژه ای کند.

البته باید گفت که مصرف خود زیتون بسیار تأثیرگذار تر ز روغن آن می‌باشد.

این ادعا که روغن زیتون سرشار از روغن های اشباع نشده است توسط تحقیقات جدید مردود شده است.

گفتنی است زمانی که چربی ها و برخی روغن های گیاهی مانند کلزا و سویا در معرض حرارت بالا قرار می‌گیرند، ترکیبات مضری را تولید می‌کنند که به شدت سرطان‌زا می‌باشد.

حتی وضعیت بدتر این است که این ترکیبات سرطان زا تبخیر شده و با استنشاق آن افراد به سرطان ریه گرفتار می‌شوند.تنها حضور دریک آشپزخانه می‌تواند تهدید جدی برای سلامت افراد باشد.

روغن زیتون به دلیل آن که در برابر حرارت پایدار است لذا ترکیبات سرطان زا در آن شکل نمی‌گیرند.

باید گفت که روغن نارگیل نیز می‌تواند همانند روغن زیتون در پخت غذاها مورد استفاده قرار بگیرند.

توجه داشته باشید که روغن زیتون های متعددی دربازار وجود دارند اما نوع ارگانیک آن است که تمام خواص مذکور را درخود دارد.

پای مرغ 15 برابر سنجد کلسیم دارد

 آیا میدانستید پای مرغ 15 برابر سنجد کلسیم دارد و به قولی بمب کلسیم محسوب میشود .

پای مرغ اگر مداوم مصرف شود میتواند آرتروز یا همان پوکی استخوان را درمان کند.

پای مرغ راشیتیسم یا همان نرمی استخوان را درمان میکند.

پای مرغ از دچار شدن به دیسک کمر تا حدودی جلوگیری میکند.

پای مرغ تا حد بسیار زیادی از خراب شدن دندان ها جلوگیری میکند.

جذب کلسیم مستلزم وجود پتاسیم است و خرما بسیار عالی میباشد روزی 4 الی 6 عدد .

یک ساعت قبل تا 3 ساعت بعد از خوردن پای مرغ به هیچ عنوان نوشابه ، چای و قهوه نخورید بهتر است چیزی نخورید.

پای مرغ به دلیل نداشتن گوشت ، هورمون های تزریقی به آن اثر نمیکند.